Park Avenue: appartementen en kantoorruimte te koop in Brussel

Onder de naam ‘Park Avenue’ verrijzen binnenkort 76 comfortabele appartementen, 1 commerciële ruimte en 1 kantoorruimte in Brussel.

‘Park Avenue’ ligt in de levendige Europese Wijk, vlakbij het statige Berlaymont-gebouw. Dankzij dit project, in totaal 7.100 m2 groot, kan u dus investeren in het kloppend hart van Brussel.

Dit project is volledig uitverkocht.

De 76 appartementen worden een nieuwe thuis voor Brusselse gezinnen, actieve vrijgezellen, oudere levensgenieters of drukbezette expats. De kantoorruimte biedt bovendien mogelijkheden voor bedrijven, die op zoek zijn naar een strategische locatie in de hoofdstad.

 

REDENEN OM TE INVESTEREN

De moderne, luxueuze en comfortabele appartementen van Park Avenue op wandelafstand van EU en te midden van de belangrijkste parken, geven uw investeringsvastgoed een ruime meerwaarde en veilig rendement.

  • Gelegen in een rustige verbindingsstraat tussen de Belliard- en Wetstraat, op 500 m van Schumanplein en vlak bij Europese instellingen (> 40.000 EU-ambtenaren).
  • Kapitaalkrachtig en stabiel internationaal huurpubliek door aanwezigheid EU, multinationals en ambassades. (> 100.000 expats, internationale zakenmensen, lobbyisten, …).
  • Eigen verhuurservice met meer dan 10 jaar ervaring zorgt voor een rendabele investering, een zorgeloze verhuur en dito administratieve opvolging.
  • Alle belangrijke Brusselse parken en pleinen in een straal van 500 m: Jubel-, Warande- en Leopoldpark.
  • Unieke Rendement plus financieringsformule (tot 6% mogelijk o.v.v. financiering).
  • Brussel is nog steeds de goedkoopste hoofdstad van Europa en genereert nog steeds de hoogste meerwaarde van België (stijging vastgoedprijzen appartementen met 28% in de laatste 5 jaar). (bron: Trends 2015)
  • Zorgeloze en rendabele investering door eigen uitbatingsdienst met meer dan 10 jaar ervaring.
  • Luxe afwerking voor de veeleisende eurocraat: natuurstenen gevel, parketvloeren, hoogwaardige materialen, keuken met Miele toestellen,..
  • Aantrekkelijk huurrendement biedt extra pensioen en inkomen (huurprijzen tussen 850 en 2.500 euro).


Vraag hier uw GRATIS infopakket aan

Beveel een vriend aan

Recente projecten

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Wilt u via e-mail op de hoogte blijven van al het laatste nieuws rond vastgoed en onze activiteiten?
Schrijf u dan nu in op onze nieuwsbrief!

OPENDEURWEEKEND 19 & 20 JANUARI

Meer info