Woluwe Promenade: wonen in de groene oase van Sint-Stevens-Woluwe vlakbij de NAVO en bedrijvenparken

In het hart van Sint-Stevens-Woluwe bouwen we binnenkort het nieuwbouwproject ‘Woluwe Promenade’. In het project bieden wij 63 luxueuze beleggingsappartementen en 24 assistentiewoningen aan. Het architectenbureau Jaspers-Eyers staat in voor de tijdloze architectuur van dit project.

Woluwe Promenade: het beste van twee werelden

Uniek en tijdloos ontwerp

Het internationaal architectenbureau Jasper-Eyers is gespecialiseerd in full architectural design, programming, urban design, master planning, grafisch en interieurdesign. Jasper-Eyers bouwde de voorbije jaren een toonaangevend portfolio op: het Wijnegem Shopping Center, de Belgische ambassade in Tokio en Espace Jacqmotte in Brussel.

Bij Jaspers-Eyers komt uitmuntend design altijd op de eerste plaats, en ook duurzaamheid en ecologie spelen een cruciale rol. Dit architectenbureau bepaalt dankzij zijn continue innovatiedrang mee de richting van de hedendaagse architectuur. Een absolute meerwaarde dus voor Woluwe Promenade.

Investeren in assistentiewoningen en appartementen

De exclusieve woon-en beleggingsappartementen én assistentiewoningen van Woluwe Promenade bevinden zich vlakbij de NAVO, tal van multinationals en de belangrijkste bedrijvenparken van Brussel. Woluwe Promenade telt 63 luxueuze businessflats en 24 assistentiewoningen, beiden zowel met 1 als 2 slaapkamers. Bovendien is elke woning piekfijn afgewerkt, comfortabel uitgerust en voorzien van een modern interieur. Enkel de meest kwalitatieve materialen worden aangewend: volledig ingerichte keuken met Miele-inbouwapparaten, parketvloeren, inloopdouche, etc.

Toplocatie

Woluwe Promenade ligt op wandelafstand van de belangrijkste bedrijvenparken van Brussel met onder andere de Europese hoofdzetels van Toyota, Microsoft, HP, Honeywell, … Meer dan 120.000 expats werken en wonen in deze buurt. Zij zoeken comfortabele appartementen met dienstverlening op maat. NAVO en Eurocontrol zijn samen goed voor 7.000 expats, zij maken van deze ligging een echte toplocatie.

Een goede vastgoedinvestering beschikt steeds over een toplocatie én een betrouwbare partner. Met het project Woluwe Promenade slaapt u op beide oren. De ligging van deze 63 beleggingsappartementen is ideaal en met de jarenlange ervaring van URBICOON bent u zeker van een mooie meerwaarde op korte en lange termijn.

 

Vanaf € 199.000 kunt u investeren in dit nieuwbouwproject.

Recente blogberichten

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Wilt u via e-mail op de hoogte blijven van al het laatste nieuws rond vastgoed en onze activiteiten?
Schrijf u dan nu in op onze nieuwsbrief!