Opendeurweekend: zaterdag 14 en zondag 15 oktober Inschrijven

x
Logo Urbicoon Vraag vrijblijvend informatie aan

Over ons

OPENDEURDAGEN

Zaterdag 14 en zondag 15 oktober in ons modelappartement

Beleggen in vastgoed met Urbicoon: originele vastgoedprojecten op toplocaties in bruisende steden

Wilt u beleggen in vastgoed in Brussel of Antwerpen? Urbicoon bouwt originele appartementen, kantoren en studentenflats in grote steden. Of u nu eigenaar, huurder of bewoner bent, vanaf dag 1 ervaart u de doordachte Urbicoon-mix van beleving, langetermijnvisie en kwaliteit.

Beleggen in vastgoed is kiezen voor zekerheid en rendement. Een opbrengsteigendom is daarom de meest uitstekende keuze om te investeren in vastgoed.

 

logo-2

Group Machiels: onze betrouwbare vastgoedpartner

Urbicoon maakt deel uit van de internationaal geïnspireerde Group Machiels. Group Machiels startte 3 generaties geleden in 1941 als een traditioneel bouwbedrijf. Ondertussen ontwikkelde de veelzijdige onderneming onder leiding van Louis Machiels (voorzitter van de Raad van Bestuur), een brede waaier aan duurzame activiteiten. Onder het motto ‘Closing the Circle’ werkt dit voorbeeldbedrijf aan een globale oplossing om de ecologische voetafdruk van de mensheid tot nul te herleiden.

Vandaag bestaan de activiteiten van Group Machiels uit 3 grote pijlers:

 

1. Milieuactiviteiten

Zonnepanelenparken en windmolenprojecten, valorisatie van afvalstromen, …

 

2. Vastgoed

Ook inzake vastgoed speelt Group Machiels ecologisch, technologisch en economisch een leidende rol. Als dochterbedrijf van Group Machiels staat Urbicoon in voor de verkoop en verhuur van appartementen in België.

 

3. Houtskeletbouw

Een ander sprekend voorbeeld is Machiels Building Solutions (MBS). Dit bedrijf produceert op CO2-viendelijke wijze wanden, vloeren en dakelementen in houtstructuur, al dan niet voor gebruik in hybride constructies van beton of staal. Het duurzaam produceren van constructie-elementen voor residentieel vastgoed en utiliteitsbouw is de core business van MBS. Daarnaast ontwikkelt, produceert en levert MBS ook volledige bouwconcepten, zowel voor nieuwbouw als renovatie. Een milieuvriendelijk concept, korte realisatietijd en gegarandeerde kwaliteit en productie-eigenschappen vormen de basisuitgangspunten.

Meer info over Group Machiels vindt u op www.machiels.com

Urbicoon Team

Herman Vluymans
Managing and founding partner
Louis Machiels
Managing and founding partner
Wim Smeets
Managing and founding partner
Matthias Benoit
Beleggingsadviseur
Sarah Demol
Architecte
Matthias Haemers
Architect
Sarah Gomez
Technische Administratie
Martin Vujovic
Projectleider
Alexander Ryckaert
Beleggingsadviseur
Kristine Strypsteen
Administratie
Bart Wouters
Technisch Directeur
Sam Vander Linden
Beleggingsadviseur
Hilde Thevis
Executive Assistant Operations and Communication
FABIENNE SOETAERS
Chief Financial Officer
Marieke Meugens
Accounting
JOHNNY ORIS
Accounting
CINDY DEVOGELAERE
Reporting
LEEN DEPRE
Legal support
NADIA BOCCHIALINI
Assistant
Yves Gerardi
Projectleider

Recente projecten

Woluwe Promenade
Woluwe Promenade

53% VERKOCHT – In Sint-Stevens-Woluwe ontwikkelt Urbicoon het project ‘Woluwe Promenade’. Dit vastgoedproject omvat 90 rusthuiskamers, 24 assistentiewoningen en 60 appartementen, die samen een trendy leefomgeving vormen.

Bekijk het project
Park Avenue
Park Avenue

Het project ‘Park Avenue’ telt 76 comfortabele appartementen, 1 commerciële ruimte en 1 kantoorruimte in Brussel. Park Avenue ligt in de levendige Europese Wijk, vlakbij het statige Berlaymont-gebouw. Dankzij dit project kan u dus investeren in het kloppend hart van Brussel.

Bekijk het project
Massart

Deze luxueuze woon- en investeringsappartementen van Residentie Massart liggen in hartje Oudergem. De toekomstige bewoners bevinden zich nabij de Vrije Universiteit van Brussel, het Justitiepaleis en op 20 minuten rijden van het centrum van Brussel.

Bekijk het project
Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Wilt u via e-mail op de hoogte blijven van al het laatste nieuws rond vastgoed en onze activiteiten? Schrijf u dan nu in op onze nieuwsbrief!

Hulp nodig?

Laat ons u bellen

Laat Urbicoon contact met u opnemen. Via het onderstaand formulier kunt u een terugbelafspraak maken. Wij bellen u binnen de 48 uur terug.

Wanneer past het best voor u?