Opendeurweekend: zaterdag 14 en zondag 15 oktober Inschrijven

x
Logo Urbicoon Vraag vrijblijvend informatie aan

Vraag vrijblijvend informatie aan

Informatie

DEHOUX OUDERGEM

60 studentenkamers

Bouwvergunning in aanvraag

2.100 m2

Oudergem

www.atelier224.be

Binnenkort meer informatie

Kot te koop in Oudergem: 60 studentenflats ‘Dehoux’

De studentenflats van project ‘Dehoux’ vormen binnenkort de nieuwe uitvalsbasis voor de Brusselse studenten. We bouwen dan 60 studentenflats in Oudergem, een randgemeente van Brussel.

De toekomstige inwoners van de studentenflats ‘Dehoux’ bevinden zich vlakbij de metropool Brussel, waar ze zich kunnen onderdompelen in de typische sfeer van de hoofdstad. Uitgaan, sporten, proeven van cultuur, … en uiteraard naar de les gaan: in Brussel kan het allemaal. In de studentflats ‘Dehoux’ vinden studenten echter ook de nodige rust, om zich in de ideale omstandigheden op de studies te concentreren.

Recente projecten

Woluwe Promenade
Woluwe Promenade

53% VERKOCHT – In Sint-Stevens-Woluwe ontwikkelt Urbicoon het project ‘Woluwe Promenade’. Dit vastgoedproject omvat 90 rusthuiskamers, 24 assistentiewoningen en 60 appartementen, die samen een trendy leefomgeving vormen.

Bekijk het project
Beleggen in parkeerplaatsen in Brussel

Investeren in parkeerplaatsen is erg interessant, zeker op toplocaties zoals in centrum Brussel. Vandaag kennen we heel wat parkeerproblemen in de steden met als gevolg een grote vraag naar parkeerplaatsen.

Bekijk het project
Park Avenue
Park Avenue

Het project ‘Park Avenue’ telt 76 comfortabele appartementen, 1 commerciële ruimte en 1 kantoorruimte in Brussel. Park Avenue ligt in de levendige Europese Wijk, vlakbij het statige Berlaymont-gebouw. Dankzij dit project kan u dus investeren in het kloppend hart van Brussel.

Bekijk het project
Hulp nodig?

Laat ons u bellen

Laat Urbicoon contact met u opnemen. Via het onderstaand formulier kunt u een terugbelafspraak maken. Wij bellen u binnen de 48 uur terug.

Wanneer past het best voor u?