Opendeurweekend: zaterdag 14 en zondag 15 oktober Inschrijven

x
Logo Urbicoon Vraag vrijblijvend informatie aan

Volledig Uitverkocht

Informatie

Massart Oudergem

5 appartementen en 6 studio’s

4.600 m2

Waversesteenweg 1068
1160 Oudergem

WERKEN ZIJN GESTART

www.assar.be

‘Residentie Massart’: 5 appartementen en 6 studio’s te koop in Oudergem

Oudergem is een vrij groene en residentiële gemeente dat deel uitmaakt van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. De gemeente telt rond de 30.000 inwoners en ligt tussen Watermaal-Bosvoorde en Sint-Pieters-Woluwe. Hier ontwikkelt Urbicoon binnenkort het project ‘Residentie Massart’.

Dit project is volledig uitverkocht.

Vanaf augustus 2016 starten we aan de bouw van dit nieuwbouwproject. In dit project bieden wij 5 appartementen en 6 studio’s aan. De toekomstige inwoners bevinden zich nabij de Vrije Universiteit van Brussel, het Justitiepaleis en op 20 minuten rijden van het centrum van Brussel.

DE 10 VOORDELEN VAN RESIDENTIE MASSART OP EEN RIJTJE

De luxueuze en comfortabele appartementen, studio’s en penthouse van Residentie Massart in Oudergem geven uw investeringsvastgoed een ruime meerwaarde en rendement.

  • Gelegen in de meest prestigieuze gemeente van Brussel, vol groen en met bekende plaatsen als kasteel Hertoginnedal.
  • Op 250 meter situeert zich de Vrije Universiteit Brussel met 14.000 studenten, een Europese School met 1.500 internationale leerlingen, de Japanse school en de Boston University. Internationale zakenmensen wonen graag kortbij deze scholen.
  • In de nabijgelegen bedrijfsparken liggen de Europese hoofdzetels van bedrijven als Danone, Colgate-Palmolive, Chrysler-Jeep,…
  • De bouw van het nieuwe ziekenhuis Delta zorgt voor 500 nieuwe bedden en 2.500 personeelsleden. Opening is voorzien eind 2017.
  • Op 250 meter ligt de metrohalte Hankar die in 5 stops de Europese wijk bereikt. Op 1 km afstand wachten, met Beaulieu 1,2 en 3, meer dan 60.000 m² Europese kantoorgebouwen.
  • Bovendien is er een snelle verbinding met E411 en de ring van Brussel.
  • Kapitaalkrachtige, internationale en stabiele pool van huurders (> 100.000 expats, internationale zakenmensen, lobbyisten, …).
  • Luxe afwerking met natuursteengevels, parketvloeren, hoogwaardige materialen, keuken met Miele toestellen, …
  • Het toonaangevende architectenbureau ASSAR tekende het ontwerp van Residentie Massart, net als het nieuwe ziekenhuis Delta trouwens.
  • Verhuurservice van URBICOON – met meer dan 15 jaar ervaring – zorgt voor een zorgeloos verhuur en dito administratieve opvolging.

Recente projecten

Woluwe Promenade
Woluwe Promenade

53% VERKOCHT – In Sint-Stevens-Woluwe ontwikkelt Urbicoon het project ‘Woluwe Promenade’. Dit vastgoedproject omvat 90 rusthuiskamers, 24 assistentiewoningen en 60 appartementen, die samen een trendy leefomgeving vormen.

Bekijk het project
Beleggen in parkeerplaatsen in Brussel

Investeren in parkeerplaatsen is erg interessant, zeker op toplocaties zoals in centrum Brussel. Vandaag kennen we heel wat parkeerproblemen in de steden met als gevolg een grote vraag naar parkeerplaatsen.

Bekijk het project
Park Avenue
Park Avenue

Het project ‘Park Avenue’ telt 76 comfortabele appartementen, 1 commerciële ruimte en 1 kantoorruimte in Brussel. Park Avenue ligt in de levendige Europese Wijk, vlakbij het statige Berlaymont-gebouw. Dankzij dit project kan u dus investeren in het kloppend hart van Brussel.

Bekijk het project
Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Wilt u via e-mail op de hoogte blijven van al het laatste nieuws rond vastgoed en onze activiteiten? Schrijf u dan nu in op onze nieuwsbrief!

Hulp nodig?

Laat ons u bellen

Laat Urbicoon contact met u opnemen. Via het onderstaand formulier kunt u een terugbelafspraak maken. Wij bellen u binnen de 48 uur terug.

Wanneer past het best voor u?