Opendeurweekend: zaterdag 14 en zondag 15 oktober Inschrijven

x
Logo Urbicoon Vraag vrijblijvend informatie aan

Volledig verkocht

Informatie

THE SQUARES BRUSSEL

23 appartementen

2.100 m2

Vlakbij EU-wijk, 150m van de Wetstraat,
het Berlaymontgebouw en het Schumanplein

Start van de werken maart 2015

www.atelier224.be

www.thesquares.be

‘The Squares’: 23 luxueuze appartementen

Ons nieuwste project in de Europese Wijk in Brussel luistert naar de naam ‘The Squares’. Met dit vastgoedproject draagt Urbicoon bij tot de stadsontwikkeling van Brussel: ‘The Squares’ telt 23 appartementen met een oppervlakte van 2.100m2, op 150 meter van de Wetstraat en het Schumanplein.

Dit project is volledig uitverkocht.

De topligging en de aantrekkelijke architectuur verklaren de aantrekkingskracht van deze (beleggings)appartementen: deze gouden combinatie biedt een blijvende meerwaarde voor uw investering.

  • Dit knap staaltje immo in Brussel bevindt zich op de hoek van de Pacificatiestraat en Rue de Bruyne.
  • Uw beleggingsvastgoed ligt vlakbij de mooiste parken van Brussel: Square Ambiorix, Jubelpark en Leopoldpark
  • Uw appartement is omgeven door gezellige pleintjes en pittoreske steegjes (met café’s en restaurants) en ligt in de nabijheid van openbaar vervoer (zowel metro, bus als trein).
Recente projecten

Woluwe Promenade
Woluwe Promenade

53% VERKOCHT – In Sint-Stevens-Woluwe ontwikkelt Urbicoon het project ‘Woluwe Promenade’. Dit vastgoedproject omvat 90 rusthuiskamers, 24 assistentiewoningen en 60 appartementen, die samen een trendy leefomgeving vormen.

Bekijk het project
Beleggen in parkeerplaatsen in Brussel

Investeren in parkeerplaatsen is erg interessant, zeker op toplocaties zoals in centrum Brussel. Vandaag kennen we heel wat parkeerproblemen in de steden met als gevolg een grote vraag naar parkeerplaatsen.

Bekijk het project
Park Avenue
Park Avenue

Het project ‘Park Avenue’ telt 76 comfortabele appartementen, 1 commerciële ruimte en 1 kantoorruimte in Brussel. Park Avenue ligt in de levendige Europese Wijk, vlakbij het statige Berlaymont-gebouw. Dankzij dit project kan u dus investeren in het kloppend hart van Brussel.

Bekijk het project
Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Wilt u via e-mail op de hoogte blijven van al het laatste nieuws rond vastgoed en onze activiteiten? Schrijf u dan nu in op onze nieuwsbrief!

Hulp nodig?

Laat ons u bellen

Laat Urbicoon contact met u opnemen. Via het onderstaand formulier kunt u een terugbelafspraak maken. Wij bellen u binnen de 48 uur terug.

Wanneer past het best voor u?