Waarom u best nú investeert in vastgoed in de stad

De huidige Vlaamse regering heeft de weg vrij gemaakt om in de volgende regeerperiode een slimme kilometerheffing voor auto’s in te voeren. Deze nieuwe heffing belast het gebruik van een wagen in plaats van het bezit. Het is dus zeer waarschijnlijk dat deze nieuwe heffing er op termijn voor zorgt dat veel mensen beslissen om dichter bij hun werk te gaan wonen.

Aangezien veel mensen in de grote steden werken, zal dit leiden tot een grote vraag naar woningen in de stad. Een goede reden dus om vandaag nog te investeren in vastgoed in een van de grote Belgische steden.

Waarom investeren in vastgoed een goed idee is

De rente op uw spaarrekening brengt steeds minder op. De vastgoedprijzen stijgen echter voortdurend. Een stijgende lijn die zeker zal voortzetten nu dat meer en meer mensen naar de stad zullen trekken.

Uw geld brengt op de lange termijn dus meer op wanneer u het belegt in vastgoed, dan wanneer u het op uw spaarrekening laat staan. Een tweede woning zorgt bovendien voor extra inkomsten wanneer u deze verhuurt. Zo bouwt u een mooi extra pensioen op.

Ziet u op tegen de administratieve rompslomp die de verhuur van een appartement of woning met zich meebrengt? Met onze verhuurservice nemen we u deze zorgen graag uit handen.

Investeringsvastgoed in Brussel

Naast de komst van de kilometerheffing zijn er twee andere factoren die van vastgoed in Brussel een zekere investering maken.

  • De verhuur van appartementen en woningen in Brussel biedt u een hoog huurrendement. Dit komt mede door het grote aantal expats in deze stad, die vaak bereid zijn een hogere huurprijs te betalen.
  • Daarnaast lijken we voorzichtig te kunnen spreken van een nieuwe trend: steeds meer Brusselaars die in Vlaanderen of Wallonië werken, blijven in Brussel wonen. Hierdoor neemt de vraag naar huurappartementen alleen maar toe.

Overweegt u om te investeren in vastgoed in Brussel? Bekijk dan zeker ons aanbod aan investeringsvastgoed eens. Al onze appartementen en studio’s in Brussel worden met veel zorg ontworpen en ingericht. We gebruiken kwalitatieve, innovatieve en duurzame materialen en al onze projecten liggen op toplocaties.

Dankzij deze combinatie van een droomlocatie en de luxe afwerking van onze appartementen, zult u weinig problemen hebben om huurders te vinden. Zorgeloos beleggen in vastgoed doet u met Urbicoon!

Investeren in vastgoed in Antwerpen

Ook Antwerpen is een toplocatie om investeringsvastgoed te kopen. Investeer bijvoorbeeld in studentenkoten, expatflats of appartementen voor starters, die naar de stad verhuizen voor hun werk.

De projecten van Urbicoon zijn altijd gevestigd op centrale locaties, die gemakkelijk bereikbaar zijn. Bij de bouw houden we bovendien altijd de noden en wensen van de toekomstige bewoner in gedachten. Dit maakt onze projecten tot een investering met zeker rendement.

Wilt u investeren in vastgoed in Antwerpen? Contacteer dan vrijblijvend onze adviseurs. Zij geven u graag informatie over onze recente en aankomende projecten in Antwerpen.

Beleg vandaag nog in vastgoed

De toenemende vraag naar appartementen en woningen in steden maakt dit tot hét moment om te beleggen in vastgoed. Zoekt u een betrouwbare partner, met veel ervaring op de vastgoedmarkt? Kies dan voor een van onze projecten in Brussel of Antwerpen.

Recente blogberichten

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Wilt u via e-mail op de hoogte blijven van al het laatste nieuws rond vastgoed en onze activiteiten?
Schrijf u dan nu in op onze nieuwsbrief!