Waarom investeren in parkings?

Investeren in parkings is erg interessant, zeker op toplocaties zoals in centrum Brussel. Vandaag kennen we immers heel wat parkeerproblemen in de grootsteden met als gevolg een grote vraag naar parkeerplaatsen.

De bevolkingsgroei en de toename van het aantal gezinnen doet de vraag naar auto’s stijgen. Deze auto’s staan maar liefst 90% van de tijd stil: vandaar de grote vraag naar een parkeerplaats. Het investeren in parkings is de meest stabiele investering met een hoog rendement.

 

Waarom investeren in parkings?

Bij het investeren in parkings krijgt u een interessant rendement. Hoe hoog het rendement is, hangt af van de locatie. Parkeerplaatsen in drukke stadscentra zijn bijvoorbeeld doorslaggevend voor uw rendement. In vele steden zoals Antwerpen en Brussel is er een tekort aan parkeerplaatsen, met hoge parkeertarieven tot gevolg. Bovendien nemen de huidige parkeertarieven sterker toe dan de inflatie. Dit is een winstgevende situatie aangezien de koopkracht stijgt.

Een ander voordeel aan het investeren in parkings is de beperkte kostprijs. U hoeft als investeerder niet over een groot vastgoedkapitaal te beschikken om te investeren. Het rendement van een parkeerplaats is afhankelijk van het type garage dat u verhuurt. Gemiddeld bedraagt dit tussen 3% en 6% indien u zou optimaliseren met een krediet. Deze rendementen zijn de laatste jaren fors gestegen.

 

Investeren in parkings

 

Voordelen: investeren in parkings

Investeren in parkings is relatief eenvoudig. De stap is minder klein dan bij een woning of een appartement omdat de investering minder groot is. Daarnaast heeft u een maandelijks inkomen, is het minder moeilijk om het contract met een niet-betalende huurder te verbreken en is er minder risico aan verbonden dan bij woningen. Tot slot hebt u weinig toekomstige onderhoudskosten en zijn de kosten dus beperkt.

Investeren in parkings vanaf € 90.000 voor 3 plaatsen

Wij bieden u de mogelijkheid om te investeren in parkings. De nieuwbouwprojecten ‘The Squares‘ en ‘Park Avenue’ vormen door hun unieke ligging uitzonderlijke verhuurmogelijkheden. Midden in de EU-wijk is er een tekort aan parkeerplaatsen, wat de vraag naar parkeerplaatsen doet stijgen.
Ontdek onze beleggingsopportuniteit in hartje Brussel
Recente blogberichten

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Wilt u via e-mail op de hoogte blijven van al het laatste nieuws rond vastgoed en onze activiteiten?
Schrijf u dan nu in op onze nieuwsbrief!

Ontdek ons nieuwste project

Meer info