Zorgeloos investeren in kwalitatieve assistentiewoningen

Wilt u investeren in vastgoed en zoekt u een markt met toekomst, dan zijn kwalitatieve assistentiewoningen wellicht iets voor u. Senioren zijn een uiterst betrouwbaar huurpubliek en dankzij de babyboomers zal de vraag de komende jaren alleen maar stijgen.

Bovendien wil de Vlaamse regering de bouw van dat type woningen gaan stimuleren. De zorgkosten van assistentiewoningen vallen immers ten laste van de sociale zekerheid, terwijl de Vlaamse regering rusthuizen zelf moet subsidiëren.

 

Seniorenzorg in assistentiewoningen

Als u wilt investeren in assistentiewoningen, is het erg belangrijk dat u samenwerkt met een ervaren en betrouwbare partner voor projecten in deze markt. Het rendement van uw investering wordt immers voor een groot deel bepaald door de uitbater.

Als de assistentiewoningen niet meer aan de norm voldoen, verliest de uitbater zijn erkenning en vallen voordelen als het btw-tarief van 12% plots weg. Ga dus alleen in zee met vastgoedspecialisten die ervaren exploitanten betrekken in hun zorgprojecten.

 

Investeer in Woluwe Promenade

Wilt u zorgeloos investeren in assistentiewoningen, bekijk dan zeker ons project Woluwe Promenade. Er zijn nog een paar assistentiewoningen beschikbaar. U betaalt slechts 12% btw en bent vrijgesteld van onroerende voorheffing dankzij het fiscale gunsttarief voor erkende assistentiewoningen.

investeren in assistentiewoningen investeren in assistentiewoningen

Armonea, de grootste onafhankelijke aanbieder van seniorenzorg in België, baat zowel de assistentiewoningen uit, als het rusthuis dat er rechtstreeks aan gekoppeld is. Huurders en verhuurders kunnen dus op beide oren slapen.

Recente blogberichten

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Wilt u via e-mail op de hoogte blijven van al het laatste nieuws rond vastgoed en onze activiteiten?
Schrijf u dan nu in op onze nieuwsbrief!

Ontdek ons nieuwste project

Meer info